Danmarks største netværk af lokale og digitale ugeaviser

kontakt@vores-mediehus.dk

VORES Mediehus

I praktik hos VORES Mediehus

Praktik

 

Kom i praktik hos os

Praktikforløb I Danmarks nye mediehus

Ønsker du at blive en del af et væksteventyr i en innovativ medievirksomhed med kæmpe ambitioner? Som praktikant hos os bliver du en del af et stærkt og udviklende team.

Som praktikant hos VORES Mediehus får du fra første dag en vigtig rolle. Efter en grundig introduktion til virksomheden og produkterne, får du egne opgaver og ansvar for relevante arbejdsområder.

Vi søger:

  • Digital markedsføringspraktikant
  • Forretningsudviklingspraktikant
  • Kommunikationspraktikant

Hvem er vi?

VORES Mediehus har, med baggrund i stærke digitale kompetencer, skabt Danmarks største netværk af lokale og digitale ugeaviser på rekordtid.  Vi angriber markedet på en helt ny og innovativ måde, som den nyeste teknologi, kunstig intelligens og sociale medier, sikrer en massiv udbredelse og skaber stærke resultater for vores annoncører/partnere.

Vi leverer nærlokale nyheder og historier, i samarbejde med lokale ildsjæle og vi hjælper med at skabe succes for det lokale erhvervsliv via vores digitale kanaler og sociale medier.

Vi tilbyder

Et praktikforløb i en nytænkende, ambitiøs og fremadstormende virksomhed. Vores hovedkontor er placeret midt i Aarhus C, hvor vi bor sammen med resten af Heymate familien.

Stillingstype: Praktikant

Ansøgningsfrist: Løbende

Startdato: Løbende

Varighed: 4-5 måneder (alt efter din uddannelse)

Send din praktikansøgning til Redaktionschef Mattias Sundroos: personale@vores-mediehus.dk 

Se vores stillingsopslag nedenfor

 

Digital markedsføringspraktikant

Vi søger en praktikant til digital markedsføring. Der vil være opgaver inden for SEO, Facebook annoncering, content creations, tekstforfatning, Google My Business og diverse AdHoc opgaver.

Vi forestiller os, at du læser: Markedsføringsøkonom, PBA i E-handel, Handelsøkonom eller lign.

Forretningsudviklingpraktikant

Vi søger en forretningsudviklingspraktikant til at varetage vores samarbejde med foreninger. Derudover vil der være opgaver inden for salgssupport, Google My Business og diverse ad-hoc-opgaver.

Vi forestiller os, at du læser: Digital konceptudvikling, Innovation og Entrepreneurship eller lign.

Kommunikationspraktikant

Vi søger en kommunikationspraktikant. Der vil være opgaver inden for tekstforfatning, kommunikation, Facebook annoncering, udvikling af artikelskabeloner, udførelse af interviews mm.

Vi forestiller os, at du læser: Kommunikation og sociale medier, Kommunikation, Journalistik eller lign.

“Min praktikperiode hos VORES Mediehus var meget lærerig, da jeg var med helt fra starten. Det gav mig et godt indblik i, hvordan man starter en virksomhed op helt fra bunden og hvad det kræver. Jeg fik helt fra starten opgaver, som gjorde en forskel, hvilket viste tilliden til mig som daværende praktikant. Jeg er glad for stadig at være med i rejsen hos VORES Mediehus. Min praktikperiode var, efter min bachelor, et springbræt ud i det virkelige erhvervsliv.”

Marie Halvorsen Munk

Digital marketing specialist / Tidligere praktikant

At opstarte en virksomhed og være med fra dag 1 har været sindssyg lærerig for mig. Hele processen har efterfølgende givet mig kompetencer inden for markedsføring, iværksætteri og kundekontakt. Jeg ville helt klart anbefale VORES Mediehus som praktiksted, da du får meget ansvar samt en god variation af opgaver.

Michael Juul Sørensen

Head of Project Management / Tidligere praktikant

“Tillid, ansvar og udfordringer er de tre ting, der bedst kendetegner min tid som praktikant hos VORES Mediehus. Allerede fra dag ét fik jeg tildelt et stort ansvar og i takt med, at jeg blev opfordret til at smide mine idéer på bordet, voksede ansvaret og mængden af arbejdsopgaver, jeg varetog. Det var super fedt at få lov til at prøve kræfter af med nye og anderledes grene af journalistikken. Efter jeg afsluttede min tid som praktikant, har jeg været så heldig at varetage en studentermedhjælper-stilling, hvor jeg bruger alle de kompetencer, jeg har tilegnet mig. Og vigtigst af alt, har det hele haft den langsigtede betydning, at jeg starter fuldtid i mediehuset pr. 1. september 2022!”

Emilie Bjergegaard

Content Manager / Tidligere journalistpraktikant

Mangler DIN by?

Har vi overset DIN by?

Vi er allerede i over 400 danske byer. Mangler DIN by, så er du velkommen til at kontakte os

Acme Computering

Byer

danmark ikon

Kommuner

leverandoerer-ikon

Indholdsleverandører

Vores Mediehus logo
Vi er Danmarks største netværk af lokale og digitale ugeaviser og vi brænder for de nærlokale historier.

Vi bringer historier fra dem, du kender. De lokale ildsjæle, idrætsforeningen og det lokale erhvervsliv.

VORES Mediehus

Vestergade 48H
8000 Aarhus C
Danmark

Mail: kontakt@vores-mediehus.dk
Tlf: 93 10 20 60
CVR: 41 17 90 82

Find os

Copyright © 2021 - VORES Mediehus