Danmarks største netværk af lokale og digitale ugeaviser

kontakt@vores-mediehus.dk

VORES Mediehus

Ledige stillinger

REDAKTIONEN

 

Velskrivende redaktør

Brænder du for at fortælle gode lokale historier? Og er du idérig samt klar på at videreudvikle en af Danmarks største udgivere af lokale og digitale ugeaviser?
Så er det dig, vi leder leder efter.

VORES Mediehus søger lige nu en rutineret og velskrivende redaktør, der får en afgørende strategisk rolle i organisationens udvikling og fremtid. Du bliver en del af et ambitiøst digitalt team, der konstant holder fokus på visionen: vi vil være Nordens største udgiver af nærlokale nyheder inden 2025. Vi er allerede godt på vej og vi vil gerne have dig med på rejsen.

Om jobbet
Dine ansvarsområder vil være alsidige, men centreret om at få leveret nyheder og gode historier til vores lokale læsere. Du vil varetage den redaktionelle drift i tæt samarbejde med SoMe, marketing og salg, hvor du kontinuerligt skal udvikle vores aktiviteter og strategi. Du vil også lede vores mange skribenter og så vil du ikke mindst være frontløberen, der sætter vores tone-of-voice.

Stillingen er nyoprettet, så du har mulighed for selv at få indflydelse på din rolle.

Din profil
Vi forestiller os, at du er en ildsjæl, der brænder for journalistisk og har erfaring med at arbejde med klikbare rubrikker og spændende artikler. Derudover er det en fordel, hvis du er journalist, Cand.Public eller har en relevant kommunikationsuddannelse.

Vi forventer, at du:
• Er en god leder og kollega, der tager ansvar for miljøet omkring dig og nyder at samarbejde
• Trives i en travl hverdag, der er fuld af forandring og udvikling
• Er en idérig person, der altid har overblikket
• Skriver fejlfrit dansk 
• Holder dig opdateret på samfundsrelaterede emner og har forståelse for vores målgruppers behov
• Er klar på selv at sætte handlinger bag ord

Om os
VORES Mediehus tager kampen op med nyhedsørkener og sætter selv de mindre danske byer på landkortet igen med vores 409 lokale og digitale ugeaviser. Vi bygger vores fundament på massiv erfaring IT- og mediebranchen og er et passioneret hold af ildsjæle, der hver dag leverer historier og nyheder i samarbejde med lokale frontløbere, erhvervsdrivende og foreninger.

Stillingen er fuldtid.
Arbejdsplads: Aarhus C
Ansøgningsfrist: 01.07 2021 med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte CEO Søren Martin Mørch på smm@vores-mediehus.dk eller 22491344.

SALG

 

Vil du med ombord?

Erhvervskonsulent til Danmarks nye mediehus

Ønsker du at blive en del af et væksteventyr i en innovativ medievirksomhed med kæmpe ambitioner?  Brænder du for salg, at skabe stærke partnerskaber og for en fremtid med frihed, ansvar og masser af muligheder?   

Som erhvervskonsulent hos VORES Mediehus får du fra første dag en vigtig rolle. Efter en grundig introduktion til virksomheden og produkterne, får du ansvaret for udviklingen af dit eget markedsområde, selvfølgelig med opbakning fra dine kompetente kolleger.

Ansvar

Dit ansvar bliver at identificere og kontakte lokale erhvervsdrivende, med henblik på et langvarigt samarbejde. Derfor er det afgørende, at du som person er ambitiøs, udadvendt, engageret, og ikke mindst passioneret. Du stræber efter førstepladsen og hader at blive nr. 2.

Hvem er du?

For os er det vigtigt at finde den helt rette person og derfor venter vi gerne på den rigtige kandidat. Du har erfaring med salg – gerne opsøgende annoncesalg – og nyder at besøge dine kunder. Dine tidligere resultater taler for sig selv. Vi forventer du relativt hurtigt er selvkørende og derfor kræver det også, at du er klar på en udfordring. Du trives ligeledes med fleksibiliteten i at arbejde hjemmefra, har kørekort og egen bil. 

Du bliver mediehusets ansigt udadtil. Derfor går vi meget op i at finde det rigtige match. 

Hvem er vi?

VORES Mediehus har med baggrund i stærke digitale kompetencer skabt Danmarks største netværk af lokale og digitale ugeaviser på rekordtid.  Vi angriber markedet på en helt ny og innovativ måde, som den nyeste teknologi, kunstig intelligens og sociale medier, sikrer en massiv udbredelse og skaber stærke resultater for vores annoncører/partnere.

Vi leverer nærlokale nyheder og historier, i samarbejde med lokale ildsjæle og vi hjælper med at skabe succes for det lokale erhvervsliv via vores digitale kanaler og sociale medier.

Vi tilbyder

Et attraktivt job i en nytænkende, ambitiøs og fremadstormende virksomhed, hvor nysgerrighed, ihærdighed og viljestyrke lønner sig. Vores hovedkontor er placeret midt i Aarhus C, hvor vi bor sammen med resten af Heymate familien.

Arbejdssted: Hjemmekontor

Stillingstype: Sælger

Ansøgningsfrist: Løbende

Startdato: Efter aftale

Løn: Fast + provision, pension samt telefon og internet

Send din ansøgning til: personale@vores-mediehus.dk

 

Mangler DIN by?

Har vi overset DIN by?

Vi er allerede i over 400 danske byer. Mangler DIN by, så er du velkommen til at kontakte os

Acme Computering

Byer

danmark ikon

Kommuner

leverandoerer-ikon

Indholdsleverandører

Partnere

Et stærkt samarbejde

Er det dig vi søger?

Har du en fortæller i maven?

– og irriterer det, dig, når komma, står, forkert? Så er det måske dig vi søger.

VORES Mediehus leder nemlig med lys og lygte efter ildsjæle i hele landet, der kan være med til skrive lokale historier og fange de vigtige øjeblikke med et kamera. Så brænder du både for dit lokalsamfund, og kan du opsnuse en god historie og finde en skarp vinkel? Så skriv til os og hør mere om muligheden for at blive en del af holdet.

ideer medier
Vores Mediehus logo
Vi er Danmarks største netværk af lokale og digitale ugeaviser og vi brænder for de nærlokale historier.

Vi bringer historier fra dem, du kender. De lokale ildsjæle, idrætsforeningen og det lokale erhvervsliv.

VORES Mediehus

Vestergade 48H
8000 Aarhus C
Danmark

Mail: kontakt@vores-mediehus.dk
CVR: 41 17 90 82

Find os

Copyright © 2021 - VORES Mediehus