Danmarks største netværk af lokale og digitale ugeaviser

kontakt@vores-mediehus.dk

6 simple ord resulterede i

Facebook succes for LeneS

LeneS

De lokale historier om forretningsejerne i landets byer er drivkraften bag VORES Mediehus og lige netop derfor, er det vigtigt at fremhæve de unikke narrativer, som vi er med til at præsentere for læserne. Med disse indlæg vil vi rulle de metaforiske røde løbere ud og fremvise de erhvervsdrivende ildsjæle, som vi har fornøjelsen at samarbejde med på VORES By-platformen.
 

For Lene Svenningsen og hendes instruktører i Vejle, har de sidste fem år budt på fælles træning med medlemmerne i hendes alternative træningscenter. Lene ligger også navn til centeret, som helt simpelt hedder – LeneS.

Da LeneS kom ombord hos VORES Mediehus, var vi begejstret for at kunne præsentere hendes virksomhed for borgerne i Vejle og omegn. Med hendes fokus på en sundere tilværelse, hvor medlemmerne i centeret kunne løfte hinanden i flok, var det et oplagt omdrejningspunkt for den introducerende artikelvoresbyvejle.dk.

Lene kunne ikke få armene ned, da hun fik besked om artiklens publicering og hun begyndte straks at dele artiklen på LeneS Facebook-siden. Dette skulle vise sig at være et hurtigt, effektivt og gratis boost, som Lene selv initierede.

“Del gerne denne artikel om LeneS” var de 6 små og simple ord fra Lene, som var vedhæftet VORES By Vejle facebook-opslaget med et link til artiklen. Og delt, det blev artiklen så sandelig..! Allerede efter små 15 timer var artiklen blevet delt 97 gange på tværs af Facebook og nået ud til flere end 13.291 Facebook-brugere!

Det vil sige – takket være ca. 2 minutter af Lenes tid, var hendes budskab kommet ud til hvad der svarer til 22 % af Vejles indbyggere – alt sammen på under et døgn!

Artiklen gik viralt på Facebook og de følgende dage bød på flere delinger, likes og positive kommentarer fra borgerne i Vejle og omegn. Igennem denne deling af artiklen på Facebook har LeneS medlemmerne sørget for at inddrage deres Facebook-forbindelser i denne hjertevarme fortælling om centeret.

Lene og andre erhvervsdrivende som hende kan skrive under på, at Facebook er en social kanal med stort potentiale for de lokale virksomheder. Derfor foreslår vi også, at vores kunder udnytter deres netværk på Facebook. Man kan dele sine artikler via et opslag på Facebook og opfordre familie, venner eller kunder til at dele opslaget videre. Det kan meget vel være, at man bliver den næste LeneS.

I det næste indlæg vil vi kigge nærmere på en erhvervsartikel, som sørgede for et godt førstehåndsindtryk!

Tak fordi du tog tid til at læse dette indlæg.

Har du spørgsmål eller lignende, kan du altid kontakte os på mail eller telefon: